Hemsidor

Olika företag har olika ändamål för sin hemsida. Men oavsett ändamål, så måste den vara responsiv och fungera i alla olika plattformar. Du har mycket större konverteringsmöjligheter om din hemsida fungerar i såväl mobilen, surfplattan och datorn. Mobile first är A och O för en lyckad digital närvaro.

Designen på hemsidan styr vi efter era önskemål och vad ni vill förmedla. Här har ni som kund möjlighet att även använda er av webbshop, communities, webb-TV bland annat. För att få besök till hemsidan hjälper vi till med strategier som passar er bäst med allt från Facebook, annonsering till sökmotoroptimering. Med vår support är ni alltid i trygga händer om ni vill ställa frågor eller om något fel uppstår.

Vi arbetar mest med Joomla och WordPress, content management system som gör det enkelt att administrera hemsidan och som är användarvänligt för era kunder och användare. Vår styrka är att vi är flexibla, kommer med smarta lösningar och har ett strukturerat arbetssätt. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Nedan finns ett urval av de hemsidor vi har utvecklat:

Aveny Production
Webbyrå i Göteborg

Övre Hallegatan 30

Göteborg

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Den här webbplatsen använder Cookies. Genom att använda vår webbplats tillåter du användandet av Cookies.